У Харкові жителі міста могли спостерігати рідкісне явище в небі - сонячне гало.

Кадрами поділилися в телеграм-каналі "Kharkiv Journal".

"І знову рідкісне явище в Харкові - сонячне гало",- йдеться у підписі до фото.

фото: Павло Пахоменко / twitter
фото: Павло Пахоменко / twitter

фото: Павло Пахоменко / twitter
фото: Павло Пахоменко / twitter

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Довідка: Гало - оптичне явище, під час якого навколо сонця або місяця виникає кільце, яке світиться. Найчастіше воно спостерігається в морозну погоду в умовах підвищеної вологості. У повітрі при цьому знаходиться велика кількість крижаних кристалів.

Заломлене в кристалах льоду сонячне світло занадто яскраве для наших очей. Тому спостерігати за гало найкраще в сонцезахисних окулярах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни в трусах і з квітами почали "ловити" дівчат 8 березня: "Бубенці не підморозили?" Троє хлопців вирішили вельми оригінальним способом привітати дівчат з 8 березня.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові "воскресять" легендарну Людмилу Гурченко: "Су * ка ти фарбована" Драматичний театр ім. О. С. Пушкіна готує прем'єру вистави "Люся" про дитинство і юність Людмили Гурченко. У виставі глядач побачить Харків очима легендарної землячки, почує улюблені пісні і розчулиться знайомим платтям з "Карнавальної ночі".

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янок звуть відсвяткувати 8 березня в компанії динозаврів. На честь головного свята Весни-8 березня в парку Горького підготували особливий подарунок для жінок.