У Харкові троє хлопців вирішили вельми оригінальним способом привітати дівчат з 8 березня.

Відповідний відеоролик з'явився в групі "Харків 1654" в Інстаграм.

Спортивної статури хлопці озброїлися по величезному оберемку ніжно-рожевих тюльпанів, які вони роздавали дівчатам, які з'являлися у них на шляху. Але більший шок харків'ян викликав зовнішній вигляд молодих людей, адже вони вирішили вийти в холодну погоду...у білосніжних боксерах. Напівголий образ був доповнений білими капелюхами і такого ж кольору кросівками.

"Пацани одягнені в подарунки, які отримали 23го походу", " після покупки квітів 8 березня одягу не залишилося?", "Сміливо дякую за настрій)"," коли чекають принца на білому коні, а приходить в білих боягузах", "а в трусах і капелюсі обов'язково було? Тобто нормально бути одягненим вже не доля....", "Молодці))) але холодно ж", "Ех шкода пропустила. З дитиною там недавно гуляли", " де, ви, блін ходили? Чому я вас не бачила?", "Шукають своїх принців...😂 ", "Всі гроші пішли на квіти, але так навіть краще", "головне в білому", " Поздоровники, бубенці не підморозили?😂 ", "виглядає, як пародія на щось, навіть прикро як те", - писали в коментарях харків'яни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, в Одесі чоловіки роздяглися на пляжі для того, щоб привітати всіх жінок з 8 березня. Група чоловіків вирішили привітати дівчат вельми креативно.

Вони зустрілися на узбережжі Чорного моря, роздяглися до плавок, і на папірцях написали кожен по букві.

"Сьогодні на 11 станції Б. Ф. одеський клуб моржів-привітав усіх дівчат з наступаючим 8 березня", - йдеться у підписі до фото.

Одеса, фото: Одеса Інфо
Одеса, фото: Одеса Інфо

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові "сині" малолітки побили чоловіка за зауваження: "майбутнє країни підростає"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківська патрульна встановила скажений рекорд України: Вірастюк відпочиває

Також «Знай.иа " писав, що Російськомовний харків'янин отримав дзвінку ляпас від продавщиці: "в якій країні живемо?"