У Харкові патрульні затримали чоловіка, який, ймовірно, спробував вкрасти електричний кабель.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Повідомляється, що інцидент стався в Московському районі міста. патрульні звернули увагу на харків'янина, який стоячи біля стовпа орудував пилкою. Помітивши копів, чоловік спробував втекти, але це йому не вдалося, патрульні відразу наздогнали і затримали чоловіка.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Для встановлення обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу",- розповіли у відомстві.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Всього з початку року патрульні затримали 130 осіб, які підозрюються у скоєнні крадіжок.

Нагадаймо, у Харкові спіймали винахідливого чоловіка, який придумав, як вкрасти 50 метрів телефонного кабелю. Щоб його не спіймали, харків'янин обмотався вкраденим і надів зверху куртку.

"Підозрюваного в крадіжці разом з кабелем і ножівкою копи передали оперативно-слідчій групі", - повідомили в Управлінні патрульної поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківський пенсіонер взяв у рабство десятки бездомних: поселив з клопами і вручив сокири

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові студентів-іноземців відрахували після іспитів, не дали "на лапу": "ми не дійна корова"

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові бездомні влаштували "притон" біля метро, працівникам підземки плювати: "не наша територія"