У Харкові бездомні влаштували собі денний сон посеред жвавої вулиці.

Фотофактом поділилися в групі "ХС * Харків", в соціальній мережі Фейсбук.

На фото двоє чоловіків і жінка зручно розклалися на решітці, яка знаходитися на одному з перехресть міста. Один з чоловіків навіть акуратно зняв і поставив в куток своє взуття.

Примітно, що бездомних аж ніяк не турбує вируюче навколо них життя у вигляді сотень проїжджаючих автомобілів і харків'ян, які біжать по своїх справах.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Коли з'їхав від батьків",- підписали фото.

Нагадаємо, в одному з харківських під'їздів на технічному поверсі оселилися бездомні, чим доставляють дискомфорт жителям будинку.

За словами місцевих жителів, вже два роки пишуться заявки в усі інстанції, але толку це не дає. Хоча в мерії вже повідомили, що вирішать питання локально і поставлять двері на техповерх.

При цьому харків'яни скаржаться, що бездомні розвели срач, курять і приймають наркотики.

а техповерх оселилися бомжі. Два роки пишемо заявки, відправляємо фото, приходить дільничний, але проблема не вирішується.Бомжі занесли купу мотлоху, курять і приймають наркотики. Це загрожує пожежею", - розповіли жителі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові виявили бездиханне тіло бездомного: копам і медикам плювати

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові бездомні влаштували "притон" біля метро, працівникам підземки плювати: "не наша територія"

Також «Знай.иа " писав, що Бездомні перетворили харківське метро на нічліжку- " Запах сечі виїдає очі"