Стало відомо про те, що Харківська міська рада знову перейменувала проспект Петра Григоренка в проспект Маршала Жукова.

Таким чином повідомляється, що мерія розглянула дане питання на черговому засіданні, якого пройшло в середу, 24 лютого. Це вже втретє, коли міська рада не може остаточно вирішити долю проспекту. Але, цього разу вдало.

Маршал Жуков, фото: соціальні мережі
Маршал Жуков, фото: соціальні мережі

Раніше про це рішення писав депутат міської ради Ігор Черняк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що раніше проспект Петра Григоренка до декомунізації називався на честь Маршала Жукова. Але з прийняттям Закону, проспект перейменували на»Петра Григоренка". Зараз же депутати хочуть повернути все назад, як було раніше, і їм це по всій видимості вдалося.

Нагадаємо, раніше У Харкові зникне популярна станція метро: городяни запропонували Кернесу розумну альтернативу

Пропонують змінити назву станції метро " Індустріальна "на" Електроважмаш " - за назвою заводу, який розташований поруч.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Кернес з Ярославським готують "переворот" у Харкові: "буде Кремнієва долина"

Як повідомляє прес-служба Харківської міської ради, інвестувати в проект буде Олександр Ярославський.

Нагадаємо, Знай писав, що під офісом президента України був затриманий чоловік, у якого з тобою була граната. Таким чином, повідомляється, що сталося це все у вівторок, першого вересня. У столиці біля будівлі президента України, в якій працює сам Володимир Зеленський, була знайдена бойова граната.