Під час 27-ї сесії Харківської міської ради мер Харкова не особливо стримував себе у виразах, повідомляє портал “057.ua”.

Під час цієї сесії розглядалось повернення одному з проспектів міста імені радянського маршала Георгія Жукова, що стало одним з найгучніших скандалів у Харкові за останній час. На засіданні ради були також присутні активісти, які намагались виказувати свою позицію проти повернення проспекту старої назви.

“Якщо ви хочете покричати, то, будь-ласка — на вулицю. Там з вас сміятимуться, а ви кричіть. Ми закон не порушимо та ви нам не судді”, - казав Кернес активістам.

Один з активістів Ігор Розсоха нагадав меру, що окрім петиції за перейменування, була й петиція за залишення назви “проспект Григоренка”, яка була подана у письмовому вигляді, оскільки в електронному вигляді її розмістити не вдалось. У відповідь на це Кернес нагадав активісту про зустріч в його кабінеті.

“Ви ж сиділи у мене в кабінеті та плакали. Казали, що Вас зрадили. И ж просили в мене гроші за Вашу позицію, забули вже? Чи Вам відео показати про те, як Ви заходите до мене у кабінет та п’єте чай з російськими цукерками?” - казав мер.

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Кернес повідомив про те, що він не перейменовував вулицю у проспект Петра Григоренка — це зробила Харківська обласна рада.

Нагадуємо, що у Харкові відбулась масштабна акція протесту проти відновлення знесеного активістами пам’ятника Жукову.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", окружний адміністративний суд Харкова почав провадження відносно повернення одному з харківських проспектів імені радянського маршала Жукова.

Також портал "Знай.uа" писав, що депутати Харківської міськради і облради Ігор Черняк і Дмитро Булах збираються через суд домогтися скасувати рішення про повернення одному з проспектів Харкова імені радянського маршала Жукова.