Сьогодні, 24 лютого, в Харкові під час третьої сесії міськради проходять відразу три мітинги.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Х.Х".

Повідомляється, що харків'яни зібралися під стінами мерії, серед них: протестувальники проти роботи коксохіму, проти повернення проспекту Григоренка імені Жукова та підприємці з "Барабашово".

"Під міськрадою зібрався джек-пот з мітингів: сьогодні тут протестувальники проти с*аного коксохіму, проти повернення проспекту Григоренка імені Жукова і начебто хтось із підприємців з Барабашово. О**енно сесія починається!",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Зараз почнуться коменти про те, щоб йшли працювати краще", "Ща ще малолітки ті з фаєрами вчорашні підтягнуться", "головне на дорогу не виходьте, чорти", "Чисте місто, то не тільки коксохім, то і автомобілізація, яку "ворсовєт" виконує, одним словом, треба робити платні парковки і буде вам чисте місто", "коли людям більше нічим зайнятися", "Треба закон про паркану закриття тютюнової фабрики!", "При Гепі, такого не було", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов відгородився від натовпу харків'ян агресивною рудою жінкою. На зустрічі з Тереховим активіст вирішив підняти проблему діяльності Харківського "коксохіму". У відповідь рудоволоса жінка, що стоїть неподалік, сказала ,що" зараз задають питання люди похилого віку", а після вибила мобільний телефон з рук чоловіка.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни підловили Терехова на старих грішках Кернеса в парку. Стало відомо про те, що в Харкові пройшов тендер на охорону парків у місті. Місцеві не дуже раді переможцям.

Також «Знай.иа " писав, що Терехов ткнув носа в боргову яму харків'ян, божевільні платіжки:"було порушення". У січні жителі Харкова були змушені заплатити помітно більше, ніж за грудень, і тут проблема в порушенні календарного місяця.