Мати ексзаступника голови ХОДА Тараса Пастуха придбала квартиру більш ніж за мільйон гривень.

Про це передає KHARKIV Today.

Відомо, що мати Траса Пастуха купила квартиру, комору та приміщення в Тернополі минулого року.

Тарас Пастух опублікував на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію перед звільненням і щорічну декларацію в якості заступника голови Харківської ОДА.

Згідно з декларацією, у вересні 2020 року мати Пастуха придбала квартиру в Тернополі площа, якої становить 176,3 квадратних метра за 1 044 577 гривень, комора обійшлася в 40 тис. гривень, а вартість приміщення становить 71 535 гривень і має площу 25,1 кв. метра.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тарас Пастух, скріншот з відео
Тарас Пастух, скріншот з відео

У ексзаступника голови Харківської обласної державної адміністрації є будинок і п'ять земельних ділянок в Тернопільській області, Volkswagen Passat 2013 року випуску, куплений в 2015 році за 350 000 гривень.

За рік у ХОДА Тарас Пастух заробив 324 122 гривень. Його дружина отримала 67 015 Гривень у фірмі "Альтенергопростір", дала в борг 958 700 гривень фірмі "Теплотерн", 1 073 350 гривень - фірмі "Терпрінт". Ексзаступник голови ХОДА зберігає 150 000 гривень готівкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові колишній чиновник "віджимав" у п'яниць квартири за пляшку горілки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Гендиректор тепломереж Скопенко добив харків'ян декларацією: багатше Кернеса

Також «Знай.иа " писав, що З Харківської ОДА звільнили скандального дружка Добкіна: тримали разом на очах у всього міста