Під Харковом у смт Васищеве врятували чоловіка, який повис на балконі багатоповерхівки.

Першими про подію повідомили користувачі в місцевих пабліках.

"У Васищево якийсь солевик мало не стрибнув з балкона. Висів в позі Людини-павука",- написав очевидець.

Як розповіли в пресслужбі поліції області, вчора, 21 лютого близько 15:00 до відділення надійшло повідомлення про те, що на останньому поверсі багатоквартирного будинку повис 41-річний чоловік. На місце подій виїжджали поліцейські, рятувальники та медики.

Як видно на відеозаписі з місця події, працівники екстрених служб кілька хвилин тримали чоловіка за ногу, який висить вниз головою і намагалися затягнути його всередину.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як повідомив Newsroom керівник Центру швидкої допомоги Віктор Забашта, потенційного самогубця госпіталізували з рваною раною ноги. За попередніми даними, причиною неадекватного вчинку стали наркотичні речовини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янина чекав дивний сюрприз у пачці презервативів- " претензій немає, але де печенька?" Харків'янин поскаржився на дивну покупку в супермаркеті мережі " АТБ " - в пачці презервативів він виявив зовсім не те, на що сподівався.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У колонії під Харковом ув'язнені підсіли на голку, і це не наркотики. У державній " Кременчуцькій виховній колонії "розпочали підготовку до конкурсу" Краща ілюстрація " до творів Лесі Українки.

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові спіймали людину-кабель, копи очманіли:зняв куртку, а там...У Харкові спіймали винахідливого чоловіка, який придумав, як вкрасти 50 метрів телефонного кабелю.