11 лютого Міністерство юстицій зареєструвало "Наш дім Харків" - громадську організацію колишнього мера Михайла Добкіна.

У Реєстрі громадських об'єднань йдеться, що "наш дім" спрямований "на задоволення і захист законних, соціальних та інших інтересів своїх членів, всебічний розвиток людини як особистості і найвищої цінності суспільства, її талантів, інтелектуальних, творчих і фізичних здібностей", - передавати KHARKIV Today.

"Наш дім Харків" знаходиться на вулиці Акамедика Проскури, 1 у Шевченківському районі. Керівник - Михайло Добкін, Артур Мартін - його заступник. На запитання журналістів, чи створений "Наш дім" до місцевих виборів, відповідати відмовився.

"З цим питанням краще звернутися до Михайла Добкіна. У нас в місті дуже багато громадських організацій, у нас є партія для політичних цілей і є громадська організація для інших цілей", - сказав Мартін.

Нагадаємо, раніше Добкін з новими силами увірвався в Twitter: "нудьгували, м*ть вашу?". Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" Добкіна підловили на жахливій неписьменності: "Текст по-Де * ільному написаний"

Про це він повідомив на своїй сторінці в Інстаграме, де виставив скріншот нового профілю.

Також "Знай.ua" писав, що Добкін зізнався в "любові" до того, хто програв Трампу: "залишу для онуків"