Стало відомо про те, що Харківський політик Михайло Добкін вирішив висловитися на тему платіжок за комунальні послуги, а також про те, як справляються зі своїми обов'язками Ігор Терехов.

Таким чином повідомляється, що Михайло Добкін опублікував на своїй сторінці пост в Instagram, де розклав все по поличках.

Він пише, що йому, як і більшості місцевих жителів досі цікаво, чому всупереч обіцянкам харківської влади тарифи на гарячу воду та опалення зросли.

"Ще складніше зрозуміти, чому за заявою нового керівництва ХТМ, яке напередодні призначив особисто сам Терехов, це пов'язано з тим, що "у грудні було днів менше , ніж у січні". Не знаю як у Терехова і його підлеглих, але у всіх інших адекватних людей, в цих двох місяцях днів точно було порівну " - пише політик.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Незважаючи на все це, тарифи знову зросли, хоч і на офіційному сайті міської ради писали, що до кінця опалювального сезону цього не відбудеться. Всіх знову обдурили.

Нагадаємо, раніше Добкін з новими силами увірвався в Twitter: "нудьгували, м*ть вашу?". Про це він повідомив на своїй сторінці в Інстаграме.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Добкіна підловили на жахливій неписьменності: "Текст по-Де * ільному написаний"

Про це він повідомив на своїй сторінці в Інстаграме, де виставив скріншот нового профілю.

Також "Знай.ua" писав, що Добкін зізнався в "любові" до того, хто програв Трампу: "залишу для онуків"