Дружина загиблого мера Харкова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська привітала сина з днем народження. Родіону виповнилося 27 років. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що жінка досить часто публікує нові кадри на свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Цього разу вона показала дорослого сина, в неділю, 14 лютого йому виповнилося 27 років.

"З твоїм 27 річчям, мій сміливий, відданий, відповідальний, турботливий і сильний духом людина! Ти вмієш дружити, любити, сміятися над собою і приймати складні рішення!» - пише Оксана Гайсинська під постом.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також вона побажала йому справжніх друзів, здоров'я, удачі, і здійснення всіх задуманих планів.

Родіон Гайсинський не був рідним для Кернеса, але, покійний політик його дуже любив і називав сином. Народився він від шлюбу Оксани Гайсинської з фарм-бізнесменом, співвласником групи компаній»Здоров'я".

Спільних дітей у Оксани і Геннадія не було, але були від попередніх шлюбів. У Кернеса два сини і одна дочка.

Нагадаємо, що друг і бізнесмен покійного Геннадія Кернеса Павло Фукс згадав подробиці хвороби і лікування мера Харкова.

Як повідомляв портал Знай.uа, хто в Харкові мітить в крісло покійного Кернеса: шанси Добкіна, Терехова і Мураєва.

Також Знай.uа писав, що Грозний Терехов пояснив, чому обезголовив харківські тепломережі: "це чорна діра".