Вдова покійного мера Харкова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська розповіла про почуття до померлого чоловіка. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

24 січня, Оксана Гайсинська, до 40 днів після смерті Геннадія Кернеса, опублікувала чуттєве відео зі спільними фотографіями з чоловіком і поділилася своїми почуттями.

На відео можна побачити добірку спільних знімків Геннадія Кернеса і Оксани Гайсинської, а також Фрагменти Відео з різних репортажів, які змінюються під романтичну пісню.

Публікація Оксани Гайсинської: Instagram oksanag2406
Публікація Оксани Гайсинської: Instagram oksanag2406
Публікація Оксани Гайсинської: Instagram oksanag2406

У підписі до публікації Оксана Гайсинська поділилася спогадами про покійного чоловіка і подякувала йому за 25 років сімейного життя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Щоночі хтось подумає про тебе перед тим, як лягти спати. Для когось ти значиш все. Ти говорив, люби людей, які ставляться до тебе правильно і забудь про тих, хто цього не робить. Нехай твоя душа знайде спокій... Дякую за наші 25" - написала Оксана Гайсинська.

Нагадавши, Кличко поверне школярів за парти в розпал пандемії: навчання важливіше

Як повідомляв портал "Знай.uа", Добкін зізнався в "любові" до того, хто програв Трампу: "Залишу для онуків"

Також, "Знай.uа" писав, Клічук оцінив шкільні обіди в 20 мільйонів: "Щоб десь додати, потрібно десь відняти"