Партія "Блок Кернеса - Успішний Харків" не змінить свою назву незважаючи на смерть свого лідера Геннадія Кернеса.

Про це передає KHARKIV Today.

У червні 2020 року тоді ще градоначальник міста Геннадій Кернес анонсував свою участь у місцевих виборах, які були заплановані на осінь того ж року з партією "Блок Кернеса".

Після смерті міського голови назва партії не змінить свою назву. Про це заявив секретар Харківської міськради на партійній конференції, на якій у президії сиділи Кирило Кернес, Віталій Панов, Олександр Новак та Вікторія Китайгородська.

Також у залі перебували депутати обласної та міської фракцій Блоку Кернеса Тетяна Чечетова-Терашвілі, Надія Тимофєєва, Світлана Горбунова-Рубан, Олег Каратуманов, Неллі Казанжієва, Роман Нехорошков, Володимир Тупіцин та ін.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Як ми розвивали місто Харків, Так ми його і будемо розвивати. Як називалася партія "Блок Кернеса - Успішний Харків", так вона і буде називатися. Нічого міняти ми не маємо наміру. Так, не стало нашого лідера, не стало людини, навколо якого ми всі були об'єднані"— - розповів Ігор Терехов на зборах депутатів Партії.

За його словами, вони повинні чітко продовжувати той курс, який був закладений спочатку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес перестане керувати Харковом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Покійного Кернеса "увічнили" у вбиральні: "схоже на почерк Добкіна"

Також «Знай.иа " писав, що Вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА прибрала до рук скандальну Харківську фірму