З двору літньої полтавки комунальники вивезли 24 вантажівки зі сміттям та речами, які та збирала близько 20 років.

Про це передає "Суспільне".

На місці, де два тижні тому була купа речей, висотою з будинок, зараз одяг на мотузці, пластикові відра і поліетилен. Тут проживає полтавка Тетяна Приходько.

"Років 18 я ходила, збирала. Після того, як торгувала газетами, ходила збирати вторсировину, заробляла на їжу собі. Як могла, так і виживала", – розповідає Тетяна Приходько.

З двору жінки вивезли 24 вантажівки – це майже 400 кубометрів речей. Як розповів начальник міської інспекції з благоустрою Максим Малько, роботи тривали більше тижня.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сусіди пенсіонерки стали писати скарги. Через сморід і щурів речі і почали прибирати. Але жінка продовжує носити мішки на свій двір, каже Тетяна Сухорук.

фото: Суспільне
фото: Суспільне

"Турбуємося, щоб знову така купа не викликала за певний час. На будь-які зауваження - це лайки, сварки. Вона продовжує потихеньку зносити знову все, що їй потрібно і необхідно в господарстві", – розповідає сусідка Тетяна Сухорук.

Як розповів Малько, люди телефонують і знімають відео того, як пенсіонерка несе назад у двір своє сміття.

"Постійно, звичайно, отримуємо скарги, але нічого не можемо зробити.Коли ми завершимо роботи, будемо раз на тиждень приїжджати, оглядати і в міру накопичення сміття будемо його вивозити", – каже начальник інспекції з благоустрою.

За словами самої Тетяни, то вона сміття додому не приносить, а те, що вже є у дворі, збирається викинути.

Сміття з двору жінки стануть вивозити, коли буде сприятлива погода.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янка відзначила 100-річний ювілей: пережила війну і голод, а посміхається як молода

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові комунальники "поклали" лавки перед під'їздом і пішли: "при Кернесі такого не було"

Також «Знай.иа " писав, що Терехов провів ревізію "убитих" харківських дворів і заїкнувся про "наполеонівські" плани