Стало відомо про те, що соціальна мережа Twitter не прийняла Михайла Добкіна. Його сторінка знову була заблокована.

Таким чином повідомляється, що днями Михайло Добкін вирішив знову створити собі обліковий запис в соціальній мережі Twitter, і розповів про це своїм передплатникам в Instagram зробивши окремий пост.

Передплатників він попросив перейти в іншу соціальну мережу і оформити підписку на нього. У харківського політика була мета, знову набрати 100 тисяч передплатників, в замінивши цікавий контент.

Однак, недовго музика грала, його сторінка в Twitter вже була успішно заблокована. За добу на нього встигло підписатися менше тисячі осіб.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Twitter Михайла Добкіна, фото: скріншот
Twitter Михайла Добкіна, фото: скріншот

Про це він встиг розповісти на своє сторінці в Instagram. "Що спільного між мною і Трампом? Правильно, ми обидва постраждали в Твіттері за боротьбу з Соросом і його соросятами.

При цьому, Михайлу Добкіну за його словами не страшний ніякий бан, якщо він бореться за свободу слова і демократію.

Нагадаємо, раніше Добкін з новими силами увірвався в Twitter: "нудьгували, м*ть вашу?". Про це він повідомив на своїй сторінці в Інстаграме.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Добкіна підловили на жахливій неписьменності: "Текст по-Де * ільному написаний"

Про це він повідомив на своїй сторінці в Інстаграме, де виставив скріншот нового профілю.

Також "Знай.uа" писав, що Добкін зізнався в "любові" до того, хто програв Трампу: "залишу для онуків"