Харківська міськрада вирішила розглянути на найближчій сесії припинення повноважень Геннадія Кернеса.

Про це повідомив секретар міськради Ігор Терехов.

За його словами, дане рішення прийматимуть 24 лютого на сесії міськради.

Так, депутати проголосують за дострокове припинення повноважень п'ятого мера Харкова Геннадія Кернеса. Після чого Верховна рада зможе призначити дату виборів мера Харкова.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я впевнений, що воно буде прийнято, після чого буде направлено до Верховної Ради. Далі рішення (про призначення виборів-Прим. ред.) приймають вони"— - заявив під час брифінгу Ігор Терехов.

На питання про те, чи буде він йти на позачергові вибори мера Харкова, як кандидат, Терехов не дав прямої відповіді, хоча і зазначив, що не бачить для себе конкурентів.

"Я для себе прийняв певні рішення, я їх озвучу тоді, коли будуть призначені вибори. Зараз, я вважаю, негідно обговорювати питання того, чого немає. Вибори не оголошені, так про що говорити? Поки нема про що. Які конкуренти? Якщо чесно, не бачу"— - сказав Терехов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехова просять довести смерть Кернеса

Як повідомляє портал «Знай.иа» Гордон показав інтерв'ю Кернеса після смерті

Також «Знай.иа " писав, що Терехов не може домовитися про вибори в Харкові після смерті Кернеса: "владі вигідно..."