Відомий харківський політичний діяч Михайло Добкін останнім часом досить часто ділиться новими фотографіями на своїх сторінках в соціальних мережах.

Цього разу Добкін вирішив порадувати своїх фоловерів і завів новий аккаунт в Твіттері. Про це він повідомив на своїй сторінці в Інстаграм.

"І знову здрастуйте! Друзі, знову рвемо Твіттер! Допоможіть заново набрати 100 тисяч фоловерів. Обіцяю, їм буде цікаво", - написав нардеп.

Після створення аккаунта "посипалися" перші твіти:

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ну тут прям чітко лягає фраза:" Міша давай по новій!"
Найкращий твіттер аккаунт!", "Міша, давай краще на вибори Харківського міського голови!Не підведи!💪 ", "Жаль, але у мене немає там аккаунта, але бажаю вам там успіхів", " доведеться завантажувати значить!", "Скоро в ХХ відновиться рубрика" Ранок з Мішанею " де будуть публікуватися скріни як Михайло Маркович в коментарях спілкується зі своїми хейтерами)", "бажаю вам набирати сотні тисяч реальних харків'ян на виборах і особливо після виборів, ніж "фоловерів" в Твіттері! З повагою", " Михайло, ви перейменувалися, Так вас ніхто не знайде...", "Соррі, але я пас, краще від туди валити, немає сенсу аудиторію там набирати" ," трохи текст по дебільному написаний😅", - писали в коментарях фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін переніс до Харкова Дарницький міст, таке не міг навіть Кернес: "Все х * * ня, давай по-новій!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Спітнілий Добкін потролив Зеленського в День народження: "50 в паспорті, 43 в душі"

Також «Знай.иа " писав, що Добкін зізнався в "любові" до того, хто програв Трампу: "залишу для онуків"