Вчора, 7 лютого, секретар Харківської міськради Ігор Терехов зустрівся з жителями Шевченківського та Московського районів.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами Терехова, що на Павловому Полі, що на Салтівці однакові проблеми у дворах: розбиті внутрішньоквартальні дороги, нестача паркомісць, забиті або відсутні ливнівки, старі і не ремонтовані під'їзди.

фото: Ігор Терехов
фото: Ігор Терехов

"Зайвий раз переконався, що підхід до реформування ЖКГ повинен бути комплексним. Тому планую, що до наступної зими відремонтуємо 1 160 під'їздів (із заміною дерев'яних рам на пластикові, з повною реконструкцією вхідних груп і так далі)", - написав Терехов.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У планах, максимально зайнятися тротуарами біля будинків, дитячими майданчиками та оновити водо - і тепломережі.

фото: Ігор Терехов
фото: Ігор Терехов

"Сьогодні самі харків'яни вимагають нових підходів до ремонту житла. Це звучить на кожній зустрічі, і я доб'юся, щоб харків'яни були почуті. Харків повинен бути і буде комфортним, в першу чергу, з точки зору побутових умов.
Я завжди на зв'язку. З будь-яких питань можете писати мені в соцмережах. Жодне ваше звернення не залишиться без уваги",- заявив Ігор Терехов.