На Харківщині невідомі кинули гранату у вікно кімнати 11-річної дитини. Про це розповіли на портпалі поліції Харківської області у соцмережі Facebook.

5 січня, близько 01:45, в поліцію Харківської області надійшов виклик з села Вільхівці, де невідомий кинув гранату в приватний житловий будинок.

По прибуттю правоохоронці з'ясували, що зловмисник кинув гранату у вікно кімнати 11-річної дитини. В результаті вона відскочила і вибухнула біля будинку.

У момент вибуху в будинку знаходився 52-річний чоловік, його дружина і дитина.

невідомий кинув гранату в будинок: hk.npu.gov.ua
невідомий кинув гранату в будинок: hk.npu.gov.ua
невідомий кинув гранату в будинок: hk.npu.gov.ua

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім цього біля будинку згоріли два припарковані автомобілі Audi Q7 і KIA. Після обстеження місця події, співробітники ДСНС і фахівці з піротехнічної служби визначили, що загоряння автомобілів сталося в результаті підпалу, також вони виявили осколки гранати і запал,

Після проведення слідчих дій поліцейські прийняли рішення про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинення даних злочинів передбачає до 15 років позбавлення волі.

Постраждала сім'я дала інтерв'ю для порталу "Об'єктив". Вони впевнені, що це спроба замаху на їхнє життя через те, що вони активно виступали проти фірми, яка займається видобутком піску на Сороківському родовищі.

Справа в тому, що місцеві жителі не раз виходили на протести проти вантажівок з піском, які створювали небезпеку на дорозі і псували асфальт. Активісти Наталія та Михайло також брали участь у цих мітингах.

Не так давно місцеві жителі змогли привернути увагу відповідальних органів до цієї проблеми. В результаті водій отримав штраф 1700 гривень від Укртрансбезпеки.

Однак це не зупинило потік автомобілів і місцеві жителі виходили на протести поки вивезення піску не припинилося.

Зараз після нічних подій в будинку Михайла і Наталії місцеві жителі припускають, що Вантажівки можуть повернутися і продовжать псувати дороги.

Нагадаємо, що українців тероризує банда неадекватів, тримають у страху ціле місто: застрелили просто на вулиці

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові двірник ледь не злетів у повітря під час прибирання: "Граната замість сміття"

Також, "Знай.uа" писав, що моторошна смерть відомого бізнесмена потрясла Україну: зірвали чеку з гранати і...