Увечері, 4 лютого харків'янка кинула маленьку доньку на вулиці.

Першими про це повідомили очевидці в місцевих пабліках.

Інцидент стався на проспекті Тракторобудівників. Очевидці повідомили, що жінка поводилася неадекватно, бігала по дорозі і голосно кричала.

Як повідомили в пресслужбі поліції, то 4 лютого їм надійшло повідомлення від харків'янина. Чоловік розповів, що по проїжджій частині бігає неадекватна жінка з дитиною на руках.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На місце приїхали патрульні. Вони застали чоловіка, який викликав поліцію, разом з 2-річною дівчинкою. Як розповів харків'янин, то жінка втекла і залишила на вулиці крихітку без нагляду.

"Поліцейські встановили матір дитини і з'ясували, що 30-річна харків'янка систематично зловживає наркотиками. Наразі встановлюється її місцезнаходження для притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) кодексу України Про адміністративні правопорушення", - розповіли у відомстві.

Інформацію було внесено до Єдиного обліку Харківського районного управління поліції № 2.

Зараз дитина 2018 року народження знаходиться в дитячій лікарні. Її подальшу долю вирішуватимуть співробітники Служби у справах дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві дитина замерзала на вулиці, поки мати розважалася з пляшкою: "Я не буду його забирати"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом дворічну дитину врятували від "синіх" горе-батьків-спала на ганчірках і їла з підлоги

Також «Знай.иа " писав, що Сім'я відлюдників з Тернопільщини десятиліттями ховалася в лісі: діти побачили світ і обімліли