У Харкові активізувалися викрадачі автономерів.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Х.Х".

Харків'ян попередили про небезпеку через яку вони можуть залишитися або без номерів, або без грошей. Адже схема грабіжників проста - з авто знімають номери і залишають записку з контактами, зателефонувавши, за яким вам назвуть "вартість" за ваші ж номери. Ви або погоджуєтеся на суму злодюжки, або йдете робити нові автономери.

"Знову активізувалися пі**раси, що пи*дять номери і вимагають викуп",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"90е повернулися", а навіщо? За 350грн. зробити два номери нових можна", " у мене так колись зняли....🤣Попросили 3000грн., я не розгубилася, не дарма в дитинстві в театральну студію ходила... Вобщем я розіграв таку драм комедію, типу машина від чоловіка дісталася, я мати одиначка, грошей немає ітд... Пів дня я вела діалог...зглянулися ☺ ️ абсолютно безкоштовно, підкинули під лавку, скинули фото де лежать номери))) була євробляха...було давно)", " шукайте номери по своєму двору, максимум в сусідніх дворах, вони їх завжди там ховають, працював в поліції 3 роки і кожен раз знаходив в тому ж дворі де стоїть автомобіль. Не Дякуйте", " 250 один і 450 2 штуки. Робиться за 15 хв. адреса де я робив Шевченко 111а, навпроти ДАІ.
Хз, вкрали у мене або я втратив. Але я б подзвонив би... Хотілося б їх потролити... За 250 грн непогана розвага. :) ",- писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Найпростіший спосіб розмитнення "євроблях": українцям радять записати формулу. У 2021 році власникам "євроблях" доведеться заплатити великі штрафи, які не звільняють їх від обов'язку вивезти за межі України або провести розмитнення.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Потоп у Харкові розділив десятки машин: "де мої номери?"Поліцейські повертають втрачені автомобільні номери

Також «Знай.иа " писав, що Київські автокрадії вийшли на" новий рівень":"обережно, там закладка".Злочинці придумали нову схему, за якою власник автомобіля або платить кругленьку суму, або відправляється на СТО і залишає там ще більше грошей.