Харків'яни хочуть, щоб з'явилася нова дорога між вулицею Пушкінською і вулицею Саперною, а все для того, щоб не було заторів на Шевченка.

Відповідна петиція з'явилася на сайті Харківської міськради 1 лютого.

Автор петиції Олексій Чернов пропонує з'єднати вулицю Пушкінську і вулицю Героїв Праці, для того щоб створити нову транспортну артерію міста. А також, це допоможе розвантажити вулицю Чкалову і спуск Весніна.

Дорога, фото: скріншот з відео
Дорога, фото: скріншот з відео

"Пропоную з'єднати вулицю Пушкінську і вулицю Героїв Праці. В кінці Пушкінської (Д.109) є можливість зробити з'єднання з вулицею Саперною. Частина дороги від Саперної вже є, вона веде до гаражного кооперативу. Між Пушкінською і Саперною знаходиться пустир, так що дорогу там можна побудувати без проблем. Далі вулиця Саперна виходить на перехрестя вул.Героїв Праці та вул. Шевченка. Тобто, для створення нової транспортної артерії міста не вистачає буквально 1 кілометра дороги. Нова дорога допоможе значно розвантажити вулицю Чкалова і спуск Весніна. Сама ця ділянка без житлової забудови, тому нова магістраль не заважатиме мешканцям",- йдеться в петиції.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Станом на 5 лютого, автора петиції підтримали 323 особи. Щоб петицію розглянули, за 90 днів потрібно зібрати 5000 підписів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Гендиректор тепломереж Скопенко добив харків'ян декларацією: багатше Кернеса

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові до ковід-хворих медики прийдуть додому: "тільки один дзвінок"

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни масово кинулися у військкомат після локдауну: "рвуться на передову"