У КП "Харківські теплові мережі" - новий гендиректор. Ним став Василь Скопенко.

Про це сьогодні, 2 лютого, повідомили в пресслужбі міськради, посилаючись на слова секретаря міськради Ігоря Терехова.

За його словами, Василь Скопенко успішно очолював АТ "Харківобленерго", а також у нього великий досвід роботи з підприємствами, у яких необхідно поліпшити технічний і фінансовий стан.

"Вірю, що саме Василь Вікторович докладе всіх зусиль, щоб "ХТМ " стало підприємством, на яке не скаржитимуться харків'яни",- заявив Терехов.

Основними вимогами до нового керівника стали: наведення порядку на підприємстві, якісно надання послуг із забезпечення теплом і гарячою водою, ліквідація розриттів в найкоротші терміни.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відомо, що Василь Скопенко - кандидат технічних наук. Раніше працював начальником Південного районного відділення енергозбуту "Харківобленерго", заступником голови правління - директором "Харківенергозбут", комерційним директором АТ "Київобленерго" та виконуючим обов'язки генерального директора АТ "Харківобленерго".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов продовжив справу Кернеса з харківськими наркоманами

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківським лікарям і педагогам заплатять за ковід: у Терехова пояснили нюанси

Також «Знай.иа " писав, що При гені такого не було: директор Сумського ринку залишає посаду після смерті Кернеса