Стало відомо про те, що стоїть за скандалом з призначенням у Харкові. Все впирається в»договорняки". Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що призначення виборів мера в Харкові під загрозою, все через скандал, який розгорівся навколо відсутності документів по смерті Геннадія Кернеса і питань до його призначення на посаду голови міста.

Про це йдеться в матеріалі "Апостроф".

Ігор Терехов, фото: Facebook
Ігор Терехов, фото: Facebook

Секретар міської ради Ігор Терехов, який зараз виконує обов'язки мера, звернувся до Ради з клопотанням про проведення виборів 31 Грудня, але, вже 24 січня стало відомо, що в профільному комітеті не можуть розглянути це питання, і відповідно передати його на розгляд.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ігор Терехов і Геннадій Кернес, фото: Facebook
Ігор Терехов і Геннадій Кернес, фото: Facebook

Бракує однієї копії про свідоцтво про смерть міського голови, яке завірене печаткою міської ради.

Крім того, прокуратура вже порушила дві кримінальні справи за заявою депутата міськради від "Слуги народу" Алли мустафаєвої.

Рішення про присягу Кернеса лежить у політичній площині і все рішення про визнання його "присяги" можуть бути доведені чи ні. Все залежить від суддів, які приймають ці рішення.

Міської ради мав право на призначення Терехова, але, на даний момент часу владі може бути на руку затягування процесу, а також призначення виборів на осінь поточного року.

Нагадаємо, що друг і бізнесмен покійного Геннадія Кернеса Павло Фукс згадав подробиці хвороби і лікування мера Харкова.

Як повідомляв портал Знай.uа, хто в Харкові мітить в крісло покійного Кернеса: шанси Добкіна, Терехова і Мураєва.

Також Знай.ua писав, що Грозний Терехов пояснив, чому обезголовив харківські тепломережі: "це чорна діра".