У мережі з'явилася нова інформація про згорілий будинок престарілих у Харкові. За рік там померло близько 50 осіб, і поліція про все знала.

Таким чином, повідомляється, що за минулий рік в Харківському будинку престарілих померло 50 осіб.

Про це заявив адвокат одного із затриманих Ігоря Мирончука, Голова Правління "Фундації Адвокатів України" Сергій Веприцький в Facebook.

Саме тому, адвокат упевнений, що в Міністерстві внутрішніх справ не могли не знати про те, що пансіон існує, і що там немає елементарних протипожежних заходів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пожежа в будинку престарілих у Харкові, фото: ДСНС Харківської області
Пожежа в будинку престарілих у Харкові, фото: ДСНС Харківської області

Нагадаємо, що в четвер, 21 січня в Харківському двоповерховому будинку, який переобладнаний під будинок престарілих виникла пожежа, і в результаті цього померло 15 осіб, ще 9 сильно постраждали.

Пожежа сталася з необережності поводження з електронагрівальними приладами. На місце також прибув Володимир Зеленський, який оглянув місце трагедії.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прибув до Харкова, на місце, де за добу до цього загорівся будинок престарілих. Разом з ним ряд чиновників, серед яких є і Ігор Терехов.

Як повідомляв портал Знай що у Харкові оголосили день жалоби в п'ятницю, 22 січня. Він за загиблими літніми людьми в результаті пожежі в будинку престарілих.

Також Знай писав про те, що в Харкові спалахнула пожежав будинку пристарілих. Відомо, що в результаті трагедії загинули щонайменше 15 осіб.