Вдова покійного мера Харкова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська розповіла про почуття до померлого чоловіка. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

24 січня, Оксана Гайсинська, до 40 днів після смерті Геннадія Кернеса, опублікувала чуттєве відео зі спільними фотографіями з чоловіком і поділилася своїми почуттями.

На відео можна побачити добірку спільних знімків Геннадія Кернеса і Оксани Гайсинської, а також Фрагменти Відео з різних репортажів, які змінюються під романтичну пісню.

Публікація Оксани Гайсинської: Instagram oksanag2406
Публікація Оксани Гайсинської: Instagram oksanag2406
Публікація Оксани Гайсинської: Instagram oksanag2406

У підписі до публікації Оксана Гайсинська поділилася спогадами про покійного чоловіка і подякувала йому за 25 років сімейного життя.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Щоночі хтось подумає про тебе перед тим, як лягти спати. Для когось ти значиш все. Ти говорив, люби людей, які ставляться до тебе правильно і забудь про тих, хто цього не робить. Нехай твоя душа знайде спокій... Дякую за наші 25" - написала Оксана Гайсинська.

Нагадавши, Кличко поверне школярів за парти в розпал пандемії: навчання важливіше

Як повідомляв портал "Знай.uа", Добкін зізнався в "любові" до того, хто програв Трампу: "Залишу для онуків"

Також, "Знай.uа" писав, Клічук оцінив шкільні обіди в 20 мільйонів: "Щоб десь додати, потрібно десь відняти"