Стало відомо про те, що в Харкові оголосили день жалоби в п'ятницю, 22 січня. Він за загиблими літніми людьми в результаті пожежі в будинку престарілих.

Таким чином, повідомляється, що про це оголосив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, повідомив він про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, а також підписав відповідне розпорядження.

"Я висловлюю щирі співчуття всім сім'ям, які спіткала непоправна втрата. Сумуємо разом з вами... " - написав він у своїй публікації.

Також, Ігор Терехов пообіцяв, що похорони всіх загиблих людей пройдуть за рахунок міського бюджету.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, що пожежа почалася в четвер, 21 січня. Приблизно о 15:03 у двоповерховому будинку Харкові, що розташовується на вулиці Нижня Гієвська, 150-б сталася пожежа.

Пожежа, фото: Facebook ДСНС Івано-Франківської області
Пожежа, фото: Facebook ДСНС Івано-Франківської області

Як з'ясувалося пізніше, ця будівля була обладнана під будинок престарілих. В результаті пожежі загинуло 15 осіб, ще 18 вдалося уникнути трагедії.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей) КК України.

Нагадаємо, в Харкові спалахнула пожежа в будинку пристарілих. Відомо, що в результаті трагедії загинули щонайменше 15 осіб.

Як повідомляв портал Знай, Харків став першою новорічною столицею 85 років тому: ялинка, карнавал і радісні піонери

Також Знай писав про те, що пережив Харків у бурхливому 2020-му: лісові пожежі, пандемія і смерть Кернеса