На посаду заступника голови Харківської ОДА претендує колишній депутат від "Партії регіонів" з "Блоку Кернеса". Про це розповіли у виданні "Newsroom".

Повідомляється, що депутат обласної ради Харкова Ігор Горішній подав заяву про перевірку передбаченої законом України «Про очищення влади». Даний документ розміщений на сайті Харківської ОДА.

В даний момент Ігор Горішній представляє "Блок Кернеса-успішний Харків". У 2015 році він балотувався від Партії "Відродження", а в 2010 році був членом "Партії регіонів".

У січні 2014 року Ігор Горішній був одним з тих, хто на засіданні обласної ради з'явився у футболці з логотипом спецпідрозділу "Беркут". Раніше Горішній був головою Золочівської РДА та місцевої районної ради.

Ігор Горішній, фото: Newsroom
Ігор Горішній, фото: Newsroom
Ігор Горішній, фото: Newsroom

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Згідно з декларацією, Ігор Горішній є власником кількох земельних ділянок і торгових приміщень, а також має дві квартири і гараж. У родині депутата є два автомобілі Mazda 2010 року випуску і Volksvagen (2012).

За минулий рік дохід Горішнього склав 800 тисяч гривень від заняття бізнесом і 113 тисяч - від роботи помічником-консультантом нардепа Олександра Біловола. Також дружина депутата заробила 173 тисячі гривень, крім цього подружжя зберігає 42,5 тисячі доларів готівкою.

Ігор Горішній, фото: Facebook
Ігор Горішній, фото: Facebook
Ігор Горішній, фото: Facebook

Нагадавши, мер Клічук поставить чернівчан на лижі: щоб не шастали по під'їздах

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко вирішив долю київських школярів на локдауні: "Терміново!"

Також, "Знай.uа" писав, львів'янам показали зарплату Садового за 2020 рік: поки українці виживають на мінімалках