У той час, коли в Харкові має з'являтися 700-800 тисяч кв.м. щорічно, в 2019 році було побудовано лише 266,7 тисяч житлових будівель.

Про це заявив засновник компанії Строй Сіті Девелопмент Єгор Масленников, передає СтройОбзор.

У місті не вистачає як житлової, так і торговельної нерухомості, стверджує фахівець. "У нас рівень торгових приміщень на душу населення нижче, ніж у Запоріжжі. І це при високій купівельній спроможності Харкова. У місті, де офіційно живе більше мільйона чоловік, всього кілька супермаркетів, і в них постійно черги. А новим операторам просто нікуди заходити. Також і мегамаркети. Я впевнений, що та ж Салтівка потребує хоча б ще одного.

Теж саме можна говорити і про котеджні селища. Це повинні бути комплекси з інфраструктурою, магазинами, спа-центрами. У нас таких немає. Одним словом - Харкову ще є куди розвиватися", - вважає Масленников.

Нагадаємо, раніше харків'янам "відріжуть" залізницю на свята: "Укрзалізниця" скасувала понад 30 електричок

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Харків став першою новорічною столицею 85 років тому: ялинка, карнавал і радісні піонери

Також Знай.ua писав про те, що пережив Харків у бурхливому 2020-му: лісові пожежі, пандемія і смерть Кернеса