У Харкові відкрили справу з приводу визнання Геннадія Кернеса мером. Про це розповіла депутат Харківської міської ради від Партії " Слуга народу" Аліна Мустафаєва на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Аліна Мустафаєва повідомила, що після її звернення Харківська обласна прокуратура відкрила справу проти голови Харківської ТВК Ольги Мозгової, яка наполягла на тому, що Геннадій Кернес після перемоги на виборах вдруге не повинен давати присягу перед вступом на посаду.

"Харківська обласна прокуратура за моїм зверненням порушила справу проти голови Харківської ТВК Ольги Мозгової. Саме вона оголосила, що обраний міським головою Геннадій Кернес не повинен повторно приймати присягу." - написала Аліна Мустафаєва.

Публікація Аліни Мустафаєвої: Facebook
Публікація Аліни Мустафаєвої: Facebook
Публікація Аліни Мустафаєвої: Facebook

До публікації депутат додала фотографію листа з відповіддю від прокуратури на її звернення. У ньому зазначено, що прокуратура розглянула звернення щодо порушення умовного виборчого процесу з боку міської ТВК.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Відповідь від прокуратури, фото: Facebook Аліна Мустафаєва
Відповідь від прокуратури, фото: Facebook Аліна Мустафаєва
відповідь від прокуратури, фото: Facebook Аліна Мустафаєва

Нагадавши, мер Надал пообіцяв тернополянам "людські" тарифи на комуналку

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко вирішив долю київських школярів на локдауні: "Терміново!"

Також, "Знай.uа" писав, мер Клічук поставить чернівчан на лижі: щоб не шастали по під'їздах