У Харкові почалося розслідування підробки підпису покійного мера Геннадія Кернеса, яку використовували для обрання секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.

Про це повідомила депутат Харківської міськради Аліна Мустафаєва з фракції "Слуга народу" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Депутат опублікувала відповідь від прокуратури на її звернення. За її словами, 9 грудня невстановлені особи міськради зробили подання від імені голови міста Кернеса про обрання секретарем Ігоря Терехова. За даними слідства, через стан здоров'я Кернес не міг цього зробити самостійно.

Аліна Мустафаєва / Facebook
Аліна Мустафаєва / Facebook

"Відповідь прокуратури на депутатське звернення щодо підробки підпису Кернеса та незаконного обрання секретаря Харківської міської ради. Розслідування розпочато",- написала Мустафаєва і опублікувала документ.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Відомості, викладені у зверненні депутата від 29 грудня 2020 року, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 358 Кримінального кодексу України (підробка документів).

Справу розслідує слідче управління ГУ НП України в Харківській області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хто в Харкові мітить в крісло покійного Кернеса: шанси Добкіна, Терехова і Мураєва

Як повідомляє портал «Знай.иа» Грозний Терехов пояснив, чому обезголовив харківські тепломережі: "це чорна діра"

Також «Знай.иа " писав, що Терхов звернувся до харків'ян словами покійного Кернеса, Надія є