Вчора, 11 січня на сайті Харківської міськради з'явилася інформація, що з 12 січня, водії громадського транспорту почнуть видавати пасажирам маски. Виявилося, що дана інформація правдива частково.

“Водії громадського транспорту забезпечуватимуть засобами індивідуального захисту тільки людей похилого віку, які забули маски вдома”, - йдеться в повідомленні пресслужби мерії.

Раніше повідомлялося, що було прийнято рішення про те, що водії в громадському транспорті вже з вівторка, 12 січня почнуть, у разі необхідності, видавати деяким пасажирам захисні маски.

Тролейбус, фото ілюстративне: Facebook Ігор Трехов
Тролейбус, фото ілюстративне: Facebook Ігор Трехов

"Якщо заходить в салон пенсіонер без маски, який, можливо, забув її вдома, то нехай водій видасть йому маску, нехай людина їде спокійно”, - заявив секретар Харківської міськради Ігор Терехов.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також, всім перевізникам доручили вимити і продезінфікувати транспорт з урахуванням карантинних вимог перед виїздом на маршрути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терхов звернувся до харків'ян словами покійного Кернеса, Надія є

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні почав діяти посилений карантинний режим: що суворо заборонено під час локдауну

Також «Знай.иа " писав, що Киянин визнав на весь Харків, що він "олень": бісить