Українці, не дивлячись на щоденну статистику приросту кількості смертей і заражень, не цілком серйозно ставляться до пандемії коронавірусу.

Люди йдуть на всілякі хитрощі, щоб не дотримуватися масочний режим, який, на їхню думку, порушує їх особисті права і свободи. Один з таких "бунтарів" відзначився в Харкові, пишуть в телеграм-каналі "Україна в шоці".

Очевидці сфотографували в Харківській маршрутці чоловіка, який формально підійшов до вимоги перебувати в громадському транспорті в медичній масці – він просто намалював її на своєму обличчі.

"Ковід не пройде. Як вам такий лайфхак з Харкова?",- пишуть в співтоваристві автори повідомлення.

Фото: Україна в шоці
Фото: Україна в шоці

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відзначимо, що такий варіант маски навряд чи можна назвати засобом індивідуального захисту від вірусу – скоріше, засобом для заспокоєння нервів оточуючих громадян. Від штрафу за відсутність маски він також не врятує.

Нагадаємо, що лікар і вчений Олександр Карабіненко розповів, кому дійсно протипоказані медичні маски.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україна б'є рекорди по covid-19: Степанов розповів про ситуацію в країні.

Також Знай.uа писав, що у Запорізькій області запустили перший центр телемедицини.