Колишній мер Харкова та екснардеп Михайло Добкін має намір балотуватися вдруге в мери Харкова. Інформацію про це він підтверджує на своїх сторінках у соціальних мережах.

"Я не націоналіст, не бандюк, не боковий, так би мовити, авторитет і навіть не мент. І так, я таки йду на вибори мера Харкова",- написав у своєму Інстаграмі Добкін.

Добкін також веде активне соціальне життя і бере участь в різноманітних інтерв'ю, де відповідає на хвилюючі багатьох питання.

Цього разу Михайло Маркович повідомив, що він записав з Наталією Влащенко нове інтерв'ю, яке вийде у світ цієї п'ятниці, 8 січня. Про це він розповів на своїй сторінці в Інстаграмі.

"Настрій гарний! З Наташею Влащенко записали інтерв'ю. Вийдете на її Ютуб каналі "Vласть vs Vлащенко" в п'ятницю",- повідомив Добкін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

" Хоч щось хороше в п'ятницю буде", " Гарного вам ефіру Михайло Маркович", " Михайло Маркович-вперед, ми з Вами!", " Ви Молодець", " Правильне поєднання червоного і чорне", " Топимо за майбутнього мера", " Читавши. Думати. Бачу боротьба буде. Не все так просто", " Маркович, харків'яни за вас", " обіду буде за нами!", "
Будемо дивитися як завжди)!Наташа-Профі, Михайло-колорит, чекаємо з нетерпінням вас обох)", " Маркович не підведіть на виборах в заходи", " Міша в пам'ять про ген Виграй вибори ми підтримаємо!",- зраділи новини в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Скорботний Добкін сховав сльози за окулярами на похоронах Кернеса: "сподіваюся, він пробачив"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін заговорив про перевибори мера Харкова після смерті Кернеса: "затягувати не можна"

Також «Знай.иа " писав, що Сумний Добкін розповів про наболіле, і це не смерть Кернеса: "настрій не дуже"