28 грудня Департамент капітального будівництва Харківської облдержадміністрації за результатами тендеру замовив ТОВ "Ромб + " за 737,75 млн грн будівництво онкоцентру.

Про це стало відомо з системи публічних закупівель «Прозорро», передають Наші гроші.

Відомо, що в червні 2019 року ПрАТ «Трест Житлобуд-1» виграло поспіль вартістю 650 млн грн. з будівництва першої черги комплексу КНП "Обласний центр онкології " в Харкові за таємними цінами. За договором виплатили 44,72 млн грн., а потім він був розірваний і вимагав коригування проектно-кошторисної документації.

А в листопаді 2019 року «Трест Житлобуд-1» виграв поспіль по другій черзі комплексу на 169,88 млн грн., з яких, за інформацією ".007", на сьогодні йому виплатили 6,11 млн грн.

А тепер до кінця 2021 року, новий підрядник "Ромб+" повинен побудувати першу чергу комплексу за скоригованим проектом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Субпідрядниками будуть ПП "Флоріан", ТОВ" ГРУПА КОМПАНІЙ ЕНЕРГОМОНТАЖ", ПП" Спецбуд-захід " з Львівського регіону.

Фірма опублікувала підсумкову відомість ресурсів, але без вказівки цін на матеріали та обладнання, а це не дозволяє порівняти їх з ринком на предмет можливого завищення вартості.

Ціна операції на 12% нижче планову суму в 836,66 млн грн. За перевірку закупівлі взявся ДАСУ.

До угоди конкурентами були Старий підрядник "Трест Житлобуд-1" Олександра Харченка, раніше – депутата Харківської облради від Партії регіонів, а зараз – член виконкому Харківської міськради, і єдиний суперник на обох минулих тендерах ТОВ "Стальконструкція Лтд".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'янин з покійним Кернесом на лобі продовжує "прославлятися", городяни обурюються: "загострення?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА обняла "улюбленого хлопчика" і заговорила про трагедію: "важко всім"

Також «Знай.иа " писав, що Харків'ян здивувала Домробітниця Кернеса, яка заразила мера коронавірусом: "Тепер я-депутат"