Той самий харків'янин, який набив собі на лобі татуювання "Кернес живий" вирішив на цьому не зупинятися і привертати до себе увагу і далі.

Новою витівкою харків'янина поділилися в телеграм-каналі "Х. Х".

Хлопець вирішив вийти в місто з плакатом, на якому з граматичними помилками красується напис: "Кернес жив и останетца в нашых серцах" (прим. - орфографія збережена).

"В еб*бо, який набив на обличчі тату на честь Солнцеликого походу загострення",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ху*та, тупо хайп", " Мда, писар ще той..", "Йому б у школу повернутися", "Воно якесь несповна розуму", "Мда розкручувати хлопець", "Еб**ун найвищої категорії", "йому просто потрібна увага, впевнена, він не серйозно це все", "ОСТАНЕТЦА-це все ,що потрібно знати про харківську вату", "Хайпим хайпим", "Гагага, чели не викуповують постіронії", "Тю, просто хайпит, і чекає бурхливих обговорень, що і відбувається", "Чергове єб*нько", "чого тільки заради хайпу не зробиш", "Мені здається чел просто рофлить", - бурхливо коментували харків'яни нову витівку свого земляка.

Нагадаємо, харків'янин набив собі на лобі тату "Кернес живий". Євген Івашко розповів, що зробив татуювання абсолютно серйозно.

За словами хлопця, на такий крок його штовхнув сон, в якому йому приснився покійний мер Харкова Геннадій Кернес.

"Мені приснився сон з Геннадієм Адольфовичем, він мені сказав, щоб я набив татуювання. Я пішов до друга і набив татуювання. Серйозно. Прокинувся і зрозумів, що потрібно набити голову на голові", - розповів харків'янин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На похоронах Кернеса запустили скандальний салют, мерія підтримала: "гідний"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Покійний Кернес бив цивільну дружину Гайсинську і "закохувався" заново: "Прости, Оксаночка!"

Також «Знай.иа " писав, що Покійний Кернес залишив мільйонні борги за туалет і парк, але харків'янам все одно: "справжній господар"