З'явився ще один харків'янин, який захотів увічнити на своєму тілі покійного мера міста Геннадія Кернеса.

Відповідним фото поділилися очевидці в телеграм-каналі "ХС / Харків".

Чоловік захотів набити стилізоване чорно-біле зображення Кернеса на своїй нозі, тим самим увічнив його пам'ять на своєму тілі.

"Крута робота", "дуже красиво"," намальовано придатно", " навіщо тільки???", "Один на порожній голові намалював, другий на кочережке;) чекаємо того, що стежить на ж*пі", " Шо за змій?", "ну хоч татуювання якісне", " ну я собі теж набив і ще двох, хто набив знаю...", "Це, що флешмоб?",- коментували тату харків'яни.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, харків'янин набив собі на лобі тату"Кернес живий". Євген Івашко розповів, що зробив татуювання абсолютно серйозно.

За словами хлопця, на такий крок його штовхнув сон, в якому йому приснився покійний мер Харкова Геннадій Кернес.

"Мені приснився сон з Геннадієм Адольфовичем, він мені сказав, щоб я набив татуювання. Я пішов до друга і набив татуювання. Серйозно. Прокинувся і зрозумів, що потрібно набити голову на голові", - розповів харків'янин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Друг покійного Кернеса Фукс розповів про останні дні мера, рвався до Харкова до останнього: "готовий померти в літаку!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» З Кернесом прощаються в Оперному театрі Харкова: тисячі людей, море квітів і сліз-онлайн-трансляція

Також «Знай.иа " писав, що Добкін заговорив про перевибори мера Харкова після смерті Кернеса: "затягувати не можна"