У Харкові водій таксі Bolt потрапив у смертельну аварію. Тіло таксиста з машини вирізали рятувальники.

Про це повідомила пресслужба ДСНС у Харківській області.

Повідомляється, що аварія сталася 3 січня о 18:50 на Кільцевій дорозі Харкова та дороги Циркуни-Харків.

За відомостями рятувальників, зіткнулися вантажний автомобіль DAF з напівпричепом і легковий Renault Logan. Внаслідок ДТП загинув водій легковика, хлопець 1997 року народження. Водій вантажівки не постраждав.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"До проведення аварійно-рятувальних робіт було залучено відділення рятувальників на спеціальній аварійно-рятувальній машині (САРМ) аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Харківській області",- повідомили у відомстві.

Рятувальники відключили клеми акумулятора, перекрили вентиль газового балона, а також за допомогою спеціального інструменту розрізали кузов понівеченого автомобіля і дістали тіло загиблого 23-річного водія таксі.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові шумахер протаранив авто і влетів на зупинку-колесо наліво, капот направо

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківська "русалка", що втопила машину, заплатить штраф через кішку: зате прославилася на всю Україну

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові п'яна блогерка на Porsche влаштувала "концерт" копам і викликала покійного Кернеса: "ти ох**їж!"