У Харкові рятувальники витягали машину, яка застрягла в асфальті, що провалився.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Харківській області.

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 2 січня, на вулиці Лермонтовській, 19 в Київському районі міста Харків. О 05: 56 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик про те, що автомобіль провалився в яму на проїжджій частині.

На місце події відправили рятувальників 27-ї Державної пожежо-рятувальної частини ДСНС. По приїзду фахівці з'ясували, що на зазначеній вулиці сталося просідання грунту, в слідстві чого утворився глибокий провал.

Автомобіль "Hyundai Tucscon" 2017 року успішно витягли з "пастки". Постраждалих в результаті події не було.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

автомобіль / фото: ДСНС
автомобіль / фото: ДСНС

Нагадаємо, що у Харкові п'яний чоловік випав з балкона на третьому поверсі і дивом вижив. В результаті у чоловіка розбита голова і переламано дві руки.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Харковом в селі Кругляківка Куп'янського району Новий рік почався з пожежі в приватному будинку. Як виявилося, горів дах приватного будинку. Площа пожежі склала 70 кв. м.

Також Знай.иа писав, що у Харкові з'явилися перші камери, які фіксуватимуть швидкість проїжджаючих автомобілів. Перші дві камери запрацювали на Велозаводському мосту та пр.Науки. Ще близько 10-ти камер планують встановити до середини 2021 року.