У новорічну ніч метро в Харкові працюватиме на три години довше.

Про це повідомили в Департаменті інфраструктури міськради.

Повідомляється, що метрополітен в ніч з 31 грудня на 1 січня працюватиме до третьої години ранку. Це пов'язано з проведенням у Харкові святкових заходів з нагоди зустрічі Нового року.

Крім того, до 4-ої ранку 1 січня за основними напрямками від станцій метрополітену будуть ходити трамваї, тролейбуси та автобуси, щоб забезпечити підвезення пасажирів громадським транспортом.

метро Харкова, скріншот з відео
метро Харкова, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, 10 грудня, близько 10 ранку в Харкові на станції метро "Академіка Барабашова" чоловік впав на рейки. Рух поїздів зупинили.

Повідомляється,що харків'янин стрибнув під поїзд, що рухався. З контактної рейки зняли напругу, працівники метрополітену оперативно вивели пасажирів зі складу на платформу.

За словами директора Харківського Центру екстреної медицини Віктора Забашти чоловік хотів накласти на себе руки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни піднатужилися і побили власний рекорд-такої ялинки ви більше ніде не побачите

Як повідомляє портал «Знай.иа» Скандальне "дітище" покійного Кернеса добудують у новому році: з левами і мавпочками

Також «Знай.иа " писав, що Харківський "герой парковки" перекрив дорогу трамваїв, городяни в люті: "Олені не читають знаки!"