Сьогодні, 28 грудня, до Харківської міськради нагрянули співробітники СБУ. Офіційна мета візиту - перевірка дотримання режиму секретності.

Про це передає Depo.Харків, посилаючись на своє джерело в правоохоронних органах Харківської області.

Повідомляється, що сьогодні, 28 грудня, з 8:00 в головній будівлі Харківської міської ради на площі Конституції, 7 працівники Управління СБУ в Харківській області "проводять заходи".

Правоохоронні органи не проводять обшук, підкреслив співрозмовник. Зате перевіряється облік, зберігання і використання документів, флешок і комп'ютерів, де міститься інформація з обмеженим доступом. В даний час роботи тривають.

Терехов, фото: Харківська міськрада
Терехов, фото: Харківська міськрада

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові, 30 грудня пройде позачергова сесія міськради.

Документ був опублікований на сайті міськради, сьогодні, 28 грудня.

Розпорядження про скликання сесії підписав секретар Харківської міськради Ігор Терехов. Сесія має відбутися вже в середу, 30 грудня. Початок о 12:00.

Першим питанням на порядку денному стоїть "увічнення пам'яті Кернеса".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 23-річна нардеп з Харкова засвітила декларацію на мільйони - не звикла собі відмовляти

Як повідомляє портал «Знай.иа " Харьковські медики підняли в небо авіацію заради порятунку життів: десятки малюків тепер обіймуть маму

Також «Знай.иа " писав, що Харківські прикордонники спіймали "Гаррі Поттера", що рветься в Росію нелегалом