У Харкові хлопець вирішив оригінально привітати городян з новорічними святами, скотившись у ванній з олів'є по засніженій гірці.

Відповідне відео опублікували в Telegram-каналі h_saltovka.

На опублікованих кадрах можна помітити, що молодий хлопець став біля ванни, наповненої улюбленим новорічним салатом олів'є, і почав роздягатися, "віддавши честь" оператору. Коли він роздягнувся до нижньої білизни, на ньому виявилися не труси, а жіночий спортивний купальник. Таке вбрання він використовував в якості бойового спорядження.

По готовності його облили шампанським і посадили в ванну, засипавши салатом олів'є доверху. Після чого хлопець покотився вниз. Жартівник привітав усіх городян з наступаючими святами та подарував харків'янам незабутні емоції та гарний настрій.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові встановили Серйозний рекорд. У місті засяяла найбільша в Україні ялинка з автомобілів. Спочатку було зареєстровано понад 1400 автомобілів, але, площа місцевості була невелика, і тому, помістилося лише 1065 автомобілів.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові стався неприємний інцидент між Дідом Морозом і харків'янкою з маленькою донькою.

Також Знай.иа писав, що харків'янина набив собі тату в пам'ять про покійного Кернеса. Хлопця звуть Євген Івашко І це саме він набив собі на лобі татуювання з написом "Кернес живий", яку присвятив померлому меру Харкова Геннадію Кернесу.