До Нового року залишилися лічені дні, і практично у всіх українських містах вже запалилися святкові ялинки, а ярмарки - хоч і з карантинними обмеженнями - активно працюють.

Харків не став винятком.

Тут організували справжнє новорічне містечко, де українці можуть весело провести час. Подивитися, чесно кажучи, є на що: місце дуже атмосферне.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото, зроблені з висоти пташиного польоту за допомогою квадрокоптера, публікують в соціальних мережах.

Тим часом дніпрянам роздають безкоштовні ялинки до Нового року. Підприємець Сергій Осипенко вирішив провести благодійну акцію: він роздає безкоштовно Ялинки для людей з інвалідністю 1, 2, 3 груп, а також багатодітним сім'ям. Для отримання новорічного подарунка необхідно лише пред'явити документ, що підтверджує одну з категорій.

А у Трускавці на площі Незалежності під час відкриття головної ялинки пішов дим. Стався інцидент о приблизно о 7 годині вечора. Як тільки запалили ялинку, з неї почав йти дим. На сцені відразу зрозуміли, що щось не так, і почали кричати, щоб її вимкнули.

Нагадаємо, що до Нового року повністю готова головна ялинка Закарпатської області.

Як повідомляв портал Знай.иа, київські ялинки вимажуть бридкою рідиною для їх же блага: "сморід буде на всю квартиру!".

Також Знай.иа писав, що у Києві відкриють головну ялинку-нікого не пустять, але побачать все.