Харків'янка купила у вуличного продавця червону ікру неналежної якості.
Про це розповіла Ганна Теряник у групі "Гарячі новини Харкова" у Фейсбуці.
Як розповідає дівчина, то Харковом ходить продавець на ім'я Саша і продає червону ікру, яка "контрабандою переноситься через кордон".

Анна вирішила купити у Олександра ікру, про що потім сильно пошкодувала, адже ікрою це назвати складно.

"При розтині банки ви злегка офі*ієте від такої якості цієї ікри а якщо ви її ще й опустіть в окріп то Сахалінська ікра чарівним чином хвилин через п'ять просто зникне!
Звичайно і ми винні що ведемося на це і купуємо з рук такі речі тому що вони дешевше ніж в магазині,намагаючись що б на чому то з економити так як життя настала ахова а дітей обділяти не хочеться. Але я від щирого серця бажаю цьому Саші - що б йому все життя так щастило - як нам при покупці його ікри",- написала дівчина.
" Ікра-напівфабрикат", " раби - ще й ідіоти", " Ну без лоха, і життя погане))) є попит, є пропозиція", " Саша підприємець! Таку ікру раніше біля метро продавали скрізь. Це не ікра, це на..балово", " Ніколи нічого не купую з»рук"!", " Яка ікра! На що її мазати? Ауууу", " ТОВ мені ця ікра знайома я купила її на минулий Новий рік в магазині! Ціна була 104 гривні вдома розкрила, а там суцільна каша...", " Ух і Саша, зловити і змусити всю зжерти!А автору спасибі за попередження!", " Ніхренасібе ікру вони пожерти захотіли кабачкову жріть!", " Спасибі! За попередження", " А в 602 і чоловік продає і жінка в 20 метрах від нього. Може, це і є той самий Саша? Я хотіла купити, але вчасно схаменулася", " якщо вже проблема з фінансами, то можна і взагалі без неї обійтися.
А люди завжди були ласі на халяву, а не "життя настало", - писали в коментарях харків'яни.