У Харкові парк імені Горького планує купити пакети для сміття за 800 твсяч гривень.

Відповідний тендер з'явився в системі публічних закупівель ProZorro, передає KHARKIV Today.

Подібний тендер вже оголошували в листопаді. Сума і кількість сміттєвих пакетів - та сама. Всього придбають 360 360 штук сміттєвих пакетів по 2.2 гривні кожен. А це означає, що вартість двох партій сміттєвих пакетів складе 1 600 000 гривень.

Згідно з документацією, це будуть пакети зеленого кольору з чорними написами - "Дякуємо за чистоту", на них будуть зображені лист і людина, що кидає сміття в урну.

парк в Харкові, скріншот з відео
парк в Харкові, скріншот з відео

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Розмір пакета повинен бути 420x720. Кожен пакет повинен витримувати до 15 кілограм, в складі - розкладає, яка розкладається. Гарантійний термін зберігання повинен становити не менше трьох років.

Пакети розфасують в упаковки по 500 штук. Але першу поставку зроблять з 50 штук, щоб замовник міг перевірити їх якість. При цьому у вартість сміттєвих пакетів повинна бути включена доставка і розвантаження.

Аукціон запланований на 11 січня. Поставити цю партію пакетів повинні будуть до 1 травня 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес закопає 70 мільйонів у клумби. У Харкові на реконструкцію парку Перемоги витратять ще 69,4 мільйона гривень. На що саме витратяться гроші, поки не відомо.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес запустить в харківське метро армію охоронців. Харківський метрополітен витратить 20,17 мільйонів на охорону.

Також «Знай.иа " писав, що Кернес віддасть 4 мільйони Дідові Морозу. У Харкові на новорічне оформлення на площі Свободи витратять 4,5 мільйона.