Від наслідків коронавірусу помер Геннадій Кернес, поки невідомо, коли його тіло доставлять до Харкова.
Як повідомив начальник департаменту комунікації мерії Харкова Юрій Сидоренко, зараз вирішуються організаційні питання, пов'язані зі смертю мера. Коли доставлять тіло Кернеса до Харкова і будуть організовані похорони - поки невідомо.

Кернес, фото: Павло Фукс (Телеграм)
Кернес, фото: Павло Фукс (Телеграм)

Варто нагадати, що про смерть чинного мера Геннадія Кернеса повідомив його друг Павло Фукс, який весь останній час повідомляв про стан здоров'я політика.

"Сьогодні вночі зупинилося величезне добре серце мого кращого друга Геннадія Кернеса. Наслідки коронавірусної інфекції дали серйозні ускладнення на роботу життєво важливих органів і систем його організму. Вічна пам'ять тобі, Мій друг", - написав Фукс.

Нагадаємо, раніше у хворого Кернеса відмовили нирки, харків'янам відкрили правду про стан мера. Стан мера Харкова Кернеса, у якого минулого тижня відмовили нирки, залишається без змін. Лікарі продовжують спостереження за його здоров'ям.

Як повідомляє портал Знай.uа хворий Кернес рветься додому на Новий Рік, медики проти: "мені все одно"

Також Знай.uа писав, що харків'янам повідомили, коли чекати Кернеса додому - " він полетів, але обіцяв повернутися

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще