Стало відомо про інцидент, який стався в одній з квартир міста Харків. Все могло закінчитися більш трагічно.

Таким чином, повідомляється, що в Харкові жінці в квартиру закинули дві пляшки, в яких була запальна суміш. Сталося це на вулиці 23-го серпня.

Про це розповіли в прес-службі ГУНП.

До поліції надійшло повідомлення від 59-річної жінки. Вона розповіла, що вночі невідомі закинули їй на балкон дві пляшки, в яких була запальна суміш.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В результаті, цей вогонь пошкодив меблі, але, ніхто з мешканців на щастя, ніхто з людей, які перебували в приміщенні - не постраждав. Евакуацію також вирішили не проводити. У даній справі було відкрито кримінальне провадження за статтею 296 КК України. Якщо зловмисники будуть знайдені, то їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові "Гола" пенсіонерка обматюкала кондуктора і отримала по обличчю: "ні на вас Сталіна!"

З чого почався конфлікт між жінками не повідомляється, але можна припустити, що виною всьому, що пенсіонерка зайшла в транспорт без маски, яка є обов'язковим атрибутом в громадським місцях.

Як повідомляє портал Знай.uа У Харкові переповнений трамвай на ходу перетворився на палаючий факел- " Все на вихід!"

Також Знай.ua писав, що У Харкові безсердечний кондуктор висадив дитину на пустирі, городяни обурюються - " це чудовисько!"