Лідера гурту "Мальбек" знову звинуватили в насильств. Цього разу його жертвою стала реперка Alizad.

Читайте Знай в Google News!

Схоже, що життя нічому не вчить Романа Варнін, фронтмена гурту "Мальбек". Кілька років тому його дружина Сюзанна поскаржилася на побої Романа та погрожувала розлученням.

Варнін намагався боротися з залежностями, на якийсь час йому навіть вдалося зав'язати з алкоголем. Але знову зірвався, і в результаті постраждала його близька подруга реперка Alizade.

Реп-виконавиця розповіла про насильство з боку Романа Варніна в Instagram. Дівчина опублікувала пост, де показала синці на грудях і руці й позначила в дописі Варніна.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Спасибі за синці, побої ... FUCK YOU", - підписала виконавиця своє фото, на якому видно синці на руці.

Alizade, фото Instagram
Alizade, фото Instagram

У наступному пості дівчина написала, що застосовувати грубу фізичну силу "не просто низько, а бездумно і жорстоко" і що їй щиро шкода кожну жертву домашнього насильства.

"Жодна жінка в цьому світі не заслуговує того, щоб її чіпали без дозволу на це. Давайте будемо використовувати наші руки для кохання, дотиків і обіймів. Але ніяк не для насильства і жорстокості. Ніхто не сміє переходити ваші кордони, вказувати вам. Любіть себе в першу чергу, а не мудаків!" - написала Alizade.

пост Alizade, фото Instagram
пост Alizade, фото Instagram

Мальбек тепер виправдовується, що садна залишив випадково, і просить його зрозуміти та пробачити. Як з'ясувалось з його допису, він розпустив руки і Alizade тікала від нього вже синцях, а він розбив скло в таксі, щоб її зупинити.

Схоже, Alizade більше не хоче чути про такого друга.

пост Романа Варніна, фото Instagram
пост Романа Варніна, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, популярна українська співачка, ексучасниця шоу "Х-фактор" Сюзанна Варніна розповіла про домашнє насильство

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові рятують 19-річну жертву домашнього насильства

Також Знай.ua писав, як запобігти домашньому насильству і куди звертатися