У харківських трамваях поломки "лагодять" за допомогою мотузок замість повноцінного ремонту.
Про це розповіли очевидці в групі "Солнцеликий Харьков" у Фейсбуці.
Повідомляється, що в трамваї №26 відпала лампа, але замість того, щоб замінити зламану деталь - її просто прив'язали до поручня. Автор поста переживає за своїх земляків, а то раптом комусь поломка впаде на голову.

"Дрифткар #26 який ми заслужили. Цікаво ї*ануло когось по кумполу до того, як прив'язали мотузкою? Вся країна бл*ть на таких мотузках тримається",- підписав фото автор.

" Економія однак, могли б і скотчем заліпашити", " E-ticket", " Зате фонтани і парки", " Європа!", " Дурик, причому тут Європа? Це господарник і міцна рука", " Шаріте трансфер!", " Тільки сліпий не бачить який в місті порядок і як все робиться!", " А парк красивий", " Чехи б ридали від таких прикрас", " 26 маршрут - це взагалі, вибачте за тавтологію, відстійник самих відстійних дріфткарів Харкова", " при новому злодієві буде ще гірше", " Нічого страшного у фонтані підмиється", " А між справою, Силіконова долина ХТЗ вже випустила перший мультфільм про новий Харківський трамвай!",- жартували в коментарях харків'яни.

Нагадаємо, у Харкові на території Олексіївського житлового масиву невідомі обстріляли трамвай. Стався інцидент у п'ятницю, 27 листопада, пізно ввечері.

Кулі пробили чотири скла вагона, а салон в цей момент був заповнений людьми, які, могли постраждати від осколків і куль. Але, на щастя, все закінчилося благополучно, і пасажири залишилися цілі.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На місце відразу ж викликали медиків, а також співробітників правоохоронних органів. Їм належить з'ясувати всі обставини даної трагедії. Хто саме стріляв, встановити буде досить складно, однак, патрульні пообіцяли докласти всіх зусиль, щоб знайти зловмисника, і покарати його.